PIŠITE NAM
success Najlepša hvala za vaše sporočilo. Na vaše sporočilo bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.
Nakaj je šlo narobe. Prosimo poizkusite še enkrat.
IME obvezno polje IME neveljavna vsebina
PRIIMEK obvezno polje PRIIMEK neveljavna vsebina
TELEFONSKA ŠTEVILKA obvezno polje TELEFONSKA ŠTEVILKA neveljavna vsebina
SPOROČILO obvezno polje
* obvezna polja
Ali bi zeleli prejemati aktualne Mazdine informacije in novice? Potem oznacite ustrezen kanal za kontaktiranje.
Poglej več Glej manj

Posameznik: je vsaka fizična oseba, ki posreduje svoje osebne podatke družbi Mazda Motor Slovenija d.o.o. Upravljavec: je družba Mazda Motor Slovenija d.o.o., Dolenjska cesta 242 c, Ljubljana, matična številka: 5672040000, ki ga zastopa direktor Aleš Marguč in direktor David Graham McGonigle. Osebni podatki: so podatki posameznika, kot jih določa veljavna zakonodaja, v tej privolitvi njegovo osebno ime in priimek, poštna številka, elektronski naslov, mesto. Osebni podatki posameznika se na podlagi njegove privolitve za namene neposrednega trženja obdelujejo zlasti zaradi posredovanja informacij oziroma obveščanja po pošti ali elektronski pošti o novostih, posebnih ponudbah in marketinških akcijah ter podobno. Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico, da svojo privolitev kadar koli prekliče. Preklic privolitve lahko posameznik kadarkoli pošlje pisno na naslov upravljavca, po elektronski poti, na naslov upravljavca info@mazda.si ali s klikom na povezavo ODJAVA, poslano v vsakem elektronskem sporočilu posamezniku. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Upravljavec bo najkasneje v petnajstih (15) dneh od prejema preklica privolitve preprečil obdelavo osebnih podatkov posameznika in ga v nadaljnjih 5ih dneh o tem tudi obvestil. Stroške vseh dejanj v zvezi s tem krije upravljavec. Posameznik s klikom na okence te privolitve potrjuje, da so posredovani osebni podatki točni.

PRAVNE INFORMACIJE: Osebne podatke posameznika lahko upravljavec obdeluje vse do preklica privolitve oziroma do takrat, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. Upravljavec zbira, obdeluje in hrani posredovane osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo Republike Slovenije in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov. Osebni podatki posameznika se zbirajo in obdelujejo na podlagi točke a prvega odstavka 6. člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov. Posameznik ima pravico, da od upravljavca zahteva dostop do osebnih podatkov. Posameznik ima pravico, da od upravljavca zahteva popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave podatkov v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki. Posameznik ima pravico do prenosljivosti podatkov. Posameznik ima pravico do ugovora. Navedene zahteve lahko posameznik kadarkoli pošlje pisno na naslov upravljavca ali po elektronski poti, na naslov upravljavca info@mazda.si. Posameznik ima pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu. Posameznik ni dolžan zagotoviti osebnih podatkov v privolitveni namen. V kolikor posameznik osebnih podatkov ne zagotovi, se šteje, da njegova privolitev v obdelavo ni podana in posameznik ne more sodelovati pri namenih za katere se ta privolitev daje. Upravljavec osebnih podatkov ne sprejema avtomatiziranih odločitev in ne oblikuje profilov. Več informacij je na voljo v Izjavi o zasebnosti, ki je objavljena na naši spletni strani www.mazda.si

POŠLJI
Garancija in pregled

Garancija in pregled

GARANCIJA PROIZVAJALCA

Pri nakupu novega avtomobila pri trgovcu vozil Mazda, prejmete obsežno garancijo proizvajalca. Slednja vključuje:

  • garancijo za nova vozila, ki velja 5 let oziroma do 150.000 prevoženih kilometrov,
  • 3-letno garancijo za lak in površinsko korozijo, ne glede na število prevoženih kilometrov,
  • 12-letno garancijo proti prerjavenju, ne glede na število prevoženih kilometrov
  • V času veljavnosti garancije se ob prodaji vozila le-ta prenese na novega lastnika.

Za več podrobnosti o našem jamstvu proizvajalca stopite v stik s trgovcem vozil Mazda.

 

 

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA SERVIS PRI TRGOVCU VOZIL MAZDA?
Pri Mazdi ne skrbimo zgolj za vozilo, temveč tudi za vas – našega kupca. Če se odločite za servis pri trgovcu vozil Mazda, si boste zagotovili profesionalni servis po konkurenčnih cenah. Za vaš avtomobil to pomeni užitek v vožnji, zanesljivost, varnost in visoko vrednost pri nadaljnji prodaji. 

Pregledno oblikovanje cen
Pred začetkom servisa vam bo tehnični strokovnjak razložil njegov potek in ceno, tako za nadomestne dele, olja, in druge tekočine, zato ne boste neprijetno presenečeni. Po servisu vam bo tudi svetoval o prihodnjem servisu in vzdrževanju. 

Usposabljanje in oprema
Zaradi zagotavljanja učinkovitega vzdrževanja in diagnostike se Mazdini tehnični strokovnjaki redno udeležujejo najnovejših tehnoloških usposabljanj. Pri vsakodnevnem delu uporabljajo Mazdina specialna orodja in Mazdino diagnostično opremo. S poznavanjem Mazdinih tehnologij in dostopom do vseh tehničnih informacijskih sistemov, vam lahko zagotavljajo najboljše storitve.

Digitalna servisna knjižica
Vsi predpisani servisi, ki so jih izvedli trgovci vozil Mazda, so varno shranjeni v našem osrednjem sistemu Sistem digitalne servisne knjižice . Slednja preprečuje goljufive zapise, povečuje vrednost vozila pri nadaljnji prodaji in pomeni, da lahko vedno enostavno preverite celotno servisno zgodovino vašega vozila.

Servis Mazda se prilagaja vašemu urniku
Pri rezervaciji vašega naslednjega servisa bodo naši trgovci poskrbeli za to, da se izvede v času, ki ustreza vašemu urniku. Ne bo vam treba čakati. Če bo na voljo, vam bodo ponudili tudi nadomestno vozilo.